Páginas

miércoles, 9 de enero de 2013

El Nostre Projecte...

A manera de cloenda de l’assignatura hem de fer un projecte multimèdia en grup. Tota la teoria i pràctiques que hem fet a classe ens serveix per portar a terme el nostre treball. Així que, mentre avançàvem amb la teoria, la mestra ens deixava un cert temps a les seves classes per a que nosaltres enèsim perfilant quin aniria a ser el nostre projecte i com el duríem a la pràctica.


Juntament amb el meu grup, vàrem decidir que el nostre projecte multimèdia anés encaminat cap al tema de l’alimentació a l’educació infantil, ja que considerem  aquest contingut com primordial pels nens. Aquest tema està molt present a la nostra vida i per això pensem que cal educar als infants des de petits en aquest àmbit per a que tinguin un pensament autocrític i sàpiguen diferenciar el que es bo per la salut i el que no.
Creiem que si treballem el tema de l’alimentació a l’escola, per a que des de petits aprenguin uns bons hàbits i costums a l’hora de menjar, pot ser que tant com els nens com les famílies en general, s’adonin de que vivim en una societat amb molta obesitat infantil i es comencin a canviar les costums menys saludables.
Degut a que la franja d’edat amb la que treballarem és molt jove, hem pensat emprar el conte com introductori del tema, ja que és un material molt proper i agradable pels infants, perquè a través d’aquest, els nens van adquirint indirectament i de manera lúdica uns coneixements beneficiosos i significatius pel seu creixement.
Així doncs, amb el conte que hem elaborat farem un PowerPoint que contindrà el mateix conte i unes activitats lúdiques i educatives pels nens de quatre i cinc anys. En aquest sentit, puc dir que aquest Nadal hem estat treballant amb el PowerPoint i elaborant el conte, encara ens queda bastant de feina per fer, però ja tenim clares totes les activitats que durem a terme i tots els escenaris.

No hay comentarios:

Publicar un comentario