Páginas

viernes, 23 de noviembre de 2012

PowerPoint --> Un programa ple de possibilitats

Aquesta setmana hem continuat practicant amb el PowerPoint i la veritat és que no em deixa de sorprendre, tal i com vaig comentar a l’entrada anterior, és un programa ple de possibilitats però hi ha que saber-lo usar.
 
La tasca que hem fet aquesta setmana està relacionada amb el conte que varem fer a l’altra sessió. Així que, el conte que vàrem realitzar tractava d’un nen que anava en avió amb els seus pares i es veia com el nen vivia l’experiència. D’aquesta manera, el conte dóna joc per introduir unes diapositives relacionades amb els mitjans de transport, i això és el que hem fet.
 
Hem elaborat dues diapositives en un PowerPoint nou, una es titula “fes clic en els mitjans de transport que volen” i l’altra “fes clic en els mitjans de transport que no volen” , ambdues estan composades per sis imatges cadascuna, les quals tenen incorporades un àudio que quan es fa clic sobre alguna d’elles, et comunica si aquell mitjà de transport vola o no vola.
 
Els títols de les diapositives també tenen un àudio que indiquen el que els infants han de trobar. Tot aquest treball està relacionat, és a dir, unes diapositives estan enllaçades per la anterior i amb la que li segueix, a la mateixa vegada que les activitats estan enllaçades amb el conte que ja teníem fet.
 
Per altra banda, els àudios que té cada imatge els vàrem gravar a classe amb l’Audàcity, el programa amb el que vàrem estar practicant fa unes setmanes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario