Páginas

lunes, 5 de noviembre de 2012

Com ens poden ajudar les TIC en la comunicació escola-família?

Penso que la comunicació entre l’escola i les famílies poc a poc s’està normalitzant, però encara queda un gran camí que recórrer. Així mateix, les famílies actualment s’estan començant a conscienciar i a implicar dins les escoles, ja que l’educació dels infants és una tasca compartida que ha de seguir una mateixa línia.
 
Tanmateix, la societat actual és molt dinàmica, ja que els pares que actualment tenen fills petits, han crescut amb les noves tecnologies, cosa que implica un cert coneixement envers elles. Per tant, considero que la implicació de les TIC en la comunicació entre les escoles i les famílies, pot ser un recurs molt motivador per als pares, pel fet de que la majoria d’ells no disposen de tot el temps que voldrien per implicar-se dins les activitats que es fan a l’escola i, aquest recurs, podria suposar una implicació més directa amb l’escola i sobretot, sense prises.
A banda d’això, considero que tots els pares encara que no puguin mantenir un contacte continu i directe amb els mestres dels seus fills, es preocupen per ells, ja que és el ben més apreciat que tenen. I un recurs com les TIC, podria solucionar aquests problemes, ja que els pares podrien mantenir un contacte continu amb els mestres i veure com els seus infants evolucionen i les activitats que realitzen a cada moment.
 


No hay comentarios:

Publicar un comentario